Originalment

La cerveSerIa del pOrt

Al 1993 vam obrir les portes al públic per primera vegada com a La cerveseria BARNABIER. La gent ens coneixia com "La cerveseria del port" per estar situats al peu de les Torres Mapfre amb vistes al Port Olímpic, a plena Vila Olímpica i, per suposat, per oferir una selecció amplia de cervesas de tot el món i tipologies com lager, pilsner, stout, afruitada, blat, abadia i trapense. La nostra gran tradició cervesera ens ha permès col·laborar amb les millors marques internacionals i nacionals, així com agermanar-nos amb Abadia Chimay, una abadia trapense la cervesa de la qual és elaborada per monjos a l'estil tradicional des del seglo XIX (www.chimay.com).

 

Actualment

tapes, arrossos Y MARISCS

Sense descurar les nostres cerveses, amb el temps ens hem anat adaptant a les necessitats del consumidor, reformant el local i ampliant els nostres serveis. Avui dia destaquem pels nostres plats de primera qualitat sempre utilitzant ingredients frescos, mariscs i peixos del dia i preservant la tradicionalitat de la nostra dieta mediterrània.

 

Ens agrada

cuidar la nostra gent

Forma part del nostre encant l'oferir un ambient relaxat, marítim i tradicional. Fàcilment apreciable en els nostres plats i el tracte al client. A BARNABIER vetllem per mantenir la satisfacció del públic tant internacional com a nacional.